Прием на Екдистерон с Протеин и Трибулус

 Може ли да се приемат заедно Екдистерон с Протеини и Трибулус Терестрис


Не може ли? - но дори е препоръчително! Както вече разбрахме екдистерон увеличава синтеза на протеини и увеличава капацитета на зареждане на мускулите с гликоген. Това естествено е чудесна новина, и основно условие за покачване на мускулна маса. Но за да расте мускула след като сте създали подходяща хормонална среда, трябва и да подадете нужното количество от протеин. Дневния прием на протеин когато приемате beta-ecdysterone, е не по малко от 2,0-2,5 грама протеин на килограм лично тегло. Няма качване на мускулна маса, без нужните въглехидрати и протеин.

Тъй като анаболните процеси (мускулно изграждащи), изискват значително повече витамини и микроелементи е добре да добавите към приема на екдистерон и протеин и комплекс от витамини и минерали. 

Има достатъчно добри мултивитамини, няма да е трудно да направите добър избор. За да ускорите мускулния растеж и сила, може да добавите към коктейла и хранителни добавки с креатин (креатин монохидрат, кре-алкалин, или креатинова матрица). Креатин е основен играч при добавки за мускулна маса, просто обърнете внимание ако е креатин монохидрат да е с логото Creapure Creatine.

Както добре знаем основната билка за покачване на тестостерон по естествен път е Бабини зъби. Така че за да завършите коктейла от мускулно изграждащи хранителни добавки добавете доза Трибулус терестрис заедно с екдистерон и ще се чувствате наистина готови, за тежки тренировки със зверска сила в проект мускулна маса.

Коментари

Популярни публикации