FHL-хранителни добавки | Хранителни добавки за сила

Ecdysterone-Ecdysteron

Сподели

Магазин за хранителни добавки в София-къде има Екдистерон-Ecdysterone за мускулна маса и сила Най-добрия избор на Ecdysterone, екдистерон с гарантиран произход и безплатна консултация Купи екдистерон,на най-добра цена с промо код,най-добрия Ecdysterone на промо цена

неделя, 21 декември 2014 г.

Прием на Екдистерон с Протеин и Трибулус

 Може ли да се приемат заедно Екдистерон с Протеини и Трибулус Терестрис


Не може ли? -но дори е препоръчително!Както вече разбрахме екдистерон увеличава синтеза на протеини и увеличава капацитета на зареждане на мускулите с гликоген.Това естествено е чудесна новина ,и основно условие за покачване на мускулна маса.Но за да расте мускула след като сте създали подходяща хормонална среда ,трябва и да подадете нужното количество от протеин.Дневния прием на протеин когато приемате beta-ecdysterone, е не по малко от 2,0-2,5 грама протеин на килограм лично тегло.Няма качване на мускулна маса, без нужните въглехидрати и протеин.

Може ли да се приемат едновременно Tribulus terrestris и Ecdysterone

Тъй като анаболните процеси (мускулно изграждащи),изискват значително повече витамини и микроелементи е добре да добавите към приема на екдистерон и протеин и комплекс от витамини и минерали. Има достатъчно добри мултивитамини,няма да е трудно да направите добър избор.За да ускорите мускулния растеж и сила, може да добавите към коктейла и хранителни добавки с креатин (креатин монохидрат,кре-алкалин, или креатинова матрица). Креатин е основен играч при добавки за мускулна маса, просто обърнете внимание ако е креатин монохидрат да е с логото Creapure Creatine.
Както добре знаем основната билка за покачване на тестостерон по естествен път е Бабини зъби.Така че за да завършите коктейла от мускулно изграждащи хранителни добавки добавете доза Трибулус терестрис заедно с екдистерон и ще се чувствате наистина готови, за  тежки тренировки със зверска сила в проект мускулна маса.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар