Ecdysterone-Ecdysteron

Сподели

Магазин за хранителни добавки в София-къде има Екдистерон-Ecdysterone за мускулна маса и сила Най-добрия избор на Ecdysterone, екдистерон с гарантиран произход и безплатна консултация

понеделник, 4 април 2016 г.

Левзея-Хранителни добавки с Екдистерон (Ecdysterone)

Левзея [1]набира скорост през последните месеци, поради масираната реклама. Но Leuzea е добре позната на всички сериозни спортисти от дълги години назад. Маралов корен е също продукт който съдържа активната съставка. Повечето от хранителните добавки, които се предлагат на Българския пазар са комбинация от билки, в които присъства и Ecdysteron, а не чист екдистерон. За жалост съдържанието на Ecdysterones е в тези хранителни добавки е доста малко и затова не се чувстват като толкова ефективни, колкото са очакванията на трениращите. Въпреки че хранителните добавки са от категорията на така наречените билки адаптогени-които повишават устойчивостта на организма към стрес и натоварвания, те не отговарят на очакванията на спортистите.Защо се получава така.На първо място бих посочил причината, че тези хранителни добавки се използват след стероиден цикъл и атлетите очакват тези билки да заместят стероидите. Е няма как да стане това, въпреки че рекламата на тези хранителни добавки е за по-безопасна и здравословна алтернатива на обикновените стероиди.Анаболните агенти, намиращи се в основата на хранителни добавки с Cyanotis Arachnoidea (Бета екдистерон),  помагат за увеличаване размера на мускулите и подобряване на издръжливостта без нежелани странични ефекти, но не може, да се очаква ефекта и силата да е същия както при стероидите.

Как да избереме най-добрата хранителна добавка с екдистерон
Хранителни добавки с Екдистерон-Ecdysterone


Една от малкото качествени hranitelni dobavki с екдистерон ,макар и присъстващ от скоро на пазара е Haya labs Ecdysterone 250mg.В него съдържанието на екдистерон е не по малко от 200 мг в капсула, което в сравнение с другите хранителни добавки е значително по-високо.
Уидър бета екдистерон е много качествена хранителна добавка, която е наложила се с години на пазара.В тази хранителна добавка има и други ефективни съставки като 50 мг  от чист диосгенин на капсула,но както сами виждате съдържанието на beta-ecdysterone в него е едва 25 мг на капсула, което е твърде недостатъчно!

Не искаме да звучи като реклама, защото продаваме доста хранителни добавки с екдистерон,но от към съдържание на растителни стероли, като бета екдистерон, само три-четири хранителни добавки заслужават внимание.Това са вемохерб екдистерон, Ecdysterone Haya labs и Ecdy-Sterones на Amix.Първите две хранителни добавки са с най-високо съдържание на екдистерон.

Левзея-левзея плюс на таблетки, е уникална хранителна добавка, използвал съм я дълго време, действа много добре при стрес и претоварване, и физическо и психическо. Левзея сафлоровидна е много ефективна хранителна добавка - адаптоген и за имунната система.Но като ефект който се търси ,за покачване на мускулна маса и сила,съдържанието на екдистерон 15 мг на таблетка е твърде ниско!

Руски хранителни добавки с екдистерон

  • Хранителна добавка екдистерон атлетик-съдържа 20 милиграма екдистерон във всяка таблетка, с 98% високо активна субстанция
  • Екдистен има 5 милиграма екдистерон,
  • Анастан – 2,5 милиграма екдистерон

Повечето производители на екдистерон препоръчват прием на хранителни добавки съдържащи Ecdysterone,в дневна доза 60-100 милиграма, след хранене или преди тренировка,на няколко приема през деня. Обикновено 2-3 ,но ефективната дневна доза на хранителните добавки с екдистен, дневен прием на екдистерон, за сила и покачване на мускулна маса е 500 милиграма.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар