FHL-хранителни добавки | Хранителни добавки за сила

Ecdysterone-Ecdysteron

Сподели

Магазин за хранителни добавки в София-къде има Екдистерон-Ecdysterone за мускулна маса и сила Най-добрия избор на Ecdysterone, екдистерон с гарантиран произход и безплатна консултация Купи екдистерон,на най-добра цена с промо код,най-добрия Ecdysterone на промо цена

понеделник, 22 декември 2014 г.

Екдистерон странични ефекти

 Има ли странични действия  от прием на Екдистерон-Ecdysterone


Както споменахме вече,повечето компании които произвеждат фитнес добавки с екдистерон , препоръчват дневни дози от 50-90mg. Въпреки това, учените ,които са правили изследвания при спортисти за да наблюдават ефекта от прием на екдистерон,препоръчват ecdysterone, да се приема в доза от 5 mg на килограм телесно тегло. Или ако един спортист е с тегло 70 килограма, се нуждае от около 350 мг на екдистерон, а спортист тежащ 100 килограма,се нуждае от около 500 мг на ecdysteron.Това надвишава значително това, което се съдържа в повечето хранителни формули, но доказва факта ,че Екдистерон не е вреден за организма, дори и в много високи дози!Някои атлети използват екдистерон в дози по-големи от 1000 мг на ден, без никакви странични ефекти и значителна вреда, но спортните лекари, не препоръчват превишаване на дневна доза ,по-висока от 800 мг.

Вреди ли на организма прием на добавка екдистен,екдистерон атлетик


В крайна сметка ecdysterones, се приема от хора които търсят ефективна алтернатива на анаболните стероиди,за да избегнат техните странични ефекти.А не да си докарат други такива.
При прием на Екдистерон, нивото на собствен тестостерон в организма не спада, както е при забранените анаболни стероиди, и не се наблюдават други странични ефекти. Така ще избягате от чернодробни заболявания характерни за хората които взимат анаболни стероиди. Но все пак, НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ с природните продукти, за да извлечете максимална полза от тях, без странични действия.
Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

Няма коментари:

Публикуване на коментар