FHL-хранителни добавки | Хранителни добавки за сила

Ecdysterone-Ecdysteron

Сподели

Магазин за хранителни добавки в София-къде има Екдистерон-Ecdysterone за мускулна маса и сила Най-добрия избор на Ecdysterone, екдистерон с гарантиран произход и безплатна консултация Купи екдистерон,на най-добра цена с промо код,най-добрия Ecdysterone на промо цена

сряда, 24 декември 2014 г.

Екдистерон прием


 Прием и дневна доза Екдистерон

Дозировка на Ecdysterone 

В днешно време екдистерон е една от най-популярните фитнес добавки използвана в подготовката на елитни спортисти от всички страни. Вече знаем какво е действието и ефект от прием на Ecdysterone-Екдистерон,сега ще разгледаме най-актуалните хранителни добавки-екдистерон фитнес на Българския пазар,които съдържат екдистерон,за да направим сравнение на всяка от тях,защото те има различно съдържание от екстракта.Във всички проучвания, в които са получени положителни резултати, екдистерон фитнес се използва в дози, еквивалентни на 500 мг на ден за мъже които тренират интензивно с тежести.Въпреки това, повечето производители на хранителни добавки екдистерон, съдържат няколко десетки пъти по-малки дози ,което се оказва сериозен проблем за ефективността на продуктите.Може би и в неправилната дозировка,се корени проблема с мнения за екдистерон, на атлети които усещат слаб или почти никакъв ефект от приема на Ecdysterone.


 Хранителни добавки с Екдистерон-екдистен

Хранителни добавки с Екдистерон-Ecdysterone


 • Ecdysterone 250mg-минимум 80% екдистерон
 • Vemoherb ecdysterone-вемохерб екдистерон съдържа 245 мг. 95 % бета екдистерон извлечен от Leuzea
 • Ecdy-Sterones-150 милиграма екдистерон на капсула
 • Weider Beta-Ecdysterone-Съдържа 25 мг чист екдистеронът на капсула
 • Ecdy-Steel-7мг екдистерон на капсула
 • Левзея Плюс-15 мг.екдистерон на таблетка
 • Левзея-10 мг. екдистерон на таблетка


 • Fhl.bg - онлайн хранителни добавки

  2 коментара:

  1. Здравейте! Тъй като въобще не дъм наясно с по-подробната биология на човека и с риск да се изложа и да попитам глупост все пак ще питам 😃. Възможно ли е да се получи вид пристрастяване, т.е. Да приемам да кажем Левзея известно време и да се повиши издръжливостта на стрес и намаляването на обикновената умора и след като го спра организма ми да чуства недостиг и просто да се изморявам по лесно от преди приема или някакви подобни ефекти? Още веднъж се извинявам за въпроса.

   ОтговорИзтриване
  2. Когато приемате екдистерон, ще подобрите значително силата и издръжливостта си, и е нормално когато го спрете, резултатите да не са същите,но за пристрастяване и дума не може да става.

   ОтговорИзтриване