Екдистерон странични ефекти

 Има ли странични действия  от прием на Екдистерон


Както споменахме вече, повечето компании, които произвеждат фитнес добавки с екдистерон, препоръчват дневни дози от 50-90 mg. Въпреки това, учените, които са правили изследвания при спортисти за да наблюдават ефекта от прием на екдистерон, препоръчват да се приема в доза от 5 mg на килограм телесно тегло. Или ако един спортист е с тегло 70 килограма, се нуждае от около 350 мг на екдистерон, а спортист тежащ 100 килограма, се нуждае от около 500 мг  ecdysteron.

Това надвишава значително това, което се съдържа в повечето хранителни формули, но доказва факта, че Екдистерон не е вреден за организма, дори и в много високи дози! Някои атлети използват екдистерон в дози по-големи от 1000 мг на ден, без никакви странични ефекти и значителна вреда, но спортните лекари, не препоръчват превишаване на дневна доза, по-висока от 800 мг.

Вреди ли на организма прием на добавка екдистен
В крайна сметка хранителни добавки с екдистерон се приема от хора, които търсят ефективна алтернатива на анаболните стероиди, за да избегнат техните странични ефекти. А не да си докарат други такива.

При прием на Екдистерон, нивото на собствен тестостерон в организма не спада, както е при забранените анаболни стероиди, и не се наблюдават други странични ефекти. 

Така ще избягате от чернодробни заболявания характерни за хората които взимат анаболни стероиди. 

Но все пак, НЕ ЗЛОУПОТРЕБЯВАЙТЕ с природните продукти, за да извлечете максимална полза от тях, без странични действия.

Коментари

Популярни публикации